Zamieszczone przez AdamB
napięcie 12v z lamki wnętrza
Zwiń
X
-
napięcie 12v z lamki wnętrza
witam koledzy, jedno pytanie otóż: chciałem zapożyczyć napięcie 12v z lampki oświetlającej wnętrze samochodu. Ja mam Minta. Chce podłączyć pod to napięcie 'antyradar". Niby podłączyłem i mimo iz zapożyczyłem stałe napięcie przez bezpiecznik który się spalił to spaliłem też antyradar. Pytanie: czy to napięcie stałe 12v to jest normalne napięcie czy też znowu obarczone jakimś CANem które dyskwalifikuje wykorzystanie tego napięcia na potrzeby dodatkowe. Czy ktoś podłączał cokolwiek pod to napięcie w OII FL?Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
-
-
zamieniles biegunowosc - innej opcji nima. to po jeden a po dwa to taki antyradar to ile pradu pobiera ??pablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
ile prądu? nie wiem, w przewód + dałem dodatkowy bezpiecznik i on się przepalił a nie w skrzynce. Myślę że nie użo, mniej z pewnoscią nić CBWitam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
Komentarz
-
Komentarz